Kiállítás
1 hozzászólás

Közel 15 galéria és régiségkereskedő állít ki az Antik and Art Szalonon!

A régi Antik Enteriőr Kiállítások mintájára, idén márciusban megrendeztük a nagy sikerű Antik and Art Kiállítást és Vásárt. A nagy érdeklődésre való tekintettel, a karácsony előtti időszakban a Larus Rendezvényközpont (MOM Kulturális Központ mellett) ad otthont az Antik and Art Szalon elnevezésű tesvér kiállításnak és vásárnak.

Közel 15 galéria és régiségkereskedő állít ki a vásáron, akik minőségi kortárs és antik tárgyakkal várják a látogatókat. A rendezvény exkluzív, bensőséges és hangulatos karácsonyi vásár lesz, ahol remek lehetőség nyílik, hogy az érdeklődők igényes, szép ajándékokat vásárolhassanak szeretteiknek.

Az Antik and Art Szalonon mindenki megtalálhatja a neki megfelelő tárgyat, többek között: különlegesen szép, magyar és francia art deco, valamint olasz mid-century bútorokat, ezeken kívül egyedi tervezésű és gyártású lámpákat, üveg és fém dísztárgyakat, szobrokat, tükröket, melyek egyaránt beilleszthetők a klasszikus, illetve minimalista és modern otthonokba is.

Válogathatnak 19. és 20. századi kerámiák közül, elsősorban a Zsolnay-gyár munkáiból a historizmus kezdetétől a szecesszión, Art Decon át, a minimalizmus korszakáig bezáróan. Emellett Gorka Géza, Gorka Lívia, Gádor István alkotásai is láthatóak lesznek. Porcelán kínálat meghatározó részét Herendi, Alt Wien, Meissen, Sevres tárgyak adják. Az említetteken kívül ékszerek, kvalitásos antik ezüst tárgyak, korabeli üvegek, bronz és ón dísztárgyak, csillárok, lámpák, kandalló- és faliórák is megtalálhatóak. Végül de nem utolsó sorban kortárs festmények és egyéb kortárs művészeti alkotások széles kínálata lesz felvonultatva.

További információt az esemény hivatalos Facebook oldalán találnak.

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük