Aukció
1 hozzászólás

Minden gyerek ugyanarra vágyik! #elfogadom

Amikor a Veni Vidi Vici Alapítvány kora ősszel megkeresett bennünket, hogy segítenénk-e nekik egy jótékonysági árverés technikai lebonyolításában azonnal igent mondtunk. Az alapítvány alapítójának, Hegedűs-Gyenge Hajnalkának a kedvessége, a lelkesedése, ahogy a missziójukról beszélt lenyűgözött bennünket.

A Veni Vidi Vici Alapítvány misszója

Az alapítványt olyan szülők hozták létre, akik saját élethelyzetükből adódóan tapasztalták meg azt, milyen lehetőségei vannak az oktatás területén egy halmozottan sérült gyermeknek ma Magyarországon.
A Veni Vidi Vici Alapítványt, azzal a céllal hozták létre, hogy lehetőséget adjanak a sérült gyermekeknek az oktatásra, majd a későbbiek során a sérült felnőtteknek a munkavégzésre, és az önálló élet lehetőségére.

“Mi, itt a Veni Vidi Vici Alapítványnál a kezdetektől fogva azért küzdünk, hogy a szárnyaink alatt növekvő és okosodó sérült gyermekek boldog, teljes életet élhessenek. Most és felnőtt korban egyaránt. Ehhez éppúgy szükségük van a speciális oktatása, ahogy a társadalmi elfogadásra is.”

#elfogadom  kampány

A Veni Vidi Vici Alapítvány hitelességének köszönhetően az #elfogadom  névre keresztelt kampányt több neves cég (köztük fő támogatójuk, a CEWE) és közismert személyiség (Nánási Pál, Ördög Nóra, Pokorny Lia, Kiss Ramóna, Csuja Imre, Michelisz Norbert, Gera Zoltán, Pápai Joci és Kozma Dominik) is felkarolta.

Az elfogadást Nánási Pál objektívén keresztül láthatjuk. A vibráló fotókon híres és elismert emberek szerepelnek a Veni Vidi Vici Alapítvány diákjaival.

Hegedűs-Gyenge Hajnalka szerint azért fontos az „elfogadom” kampány, hogy felhívja a figyelmet az elfogadás jelentőségére: „Hiszen együtt élünk ugyanúgy, csak kicsit másképp.”

A kampány célja bemutatni, hogy minden gyerek ugyanarra vágyik. Ha felnő színésznő, autóversenyző vagy műsorvezető szeretne lenni. A sztárok azt az élményt teremtették meg, hogy ez az álom valósággá válhat. Nánási Pál pedig ezeket a pillanatokat örökítette meg.

Hogy segíthet?

Az elkészült fényképekre az AXIOART weboldalon lehet licitálni. A képekből befolyt összeget a sérült diákok oktatására fogja fordítani az alapítvány.

Ha licitálással nem tudja segíteni az #elfogadom kampányt, akkor az alapítvány közösségi oldalakon (FacebookInstagram) való népszerűsítése (#elfogadom #venividivicialapitvany) révén is csatlakozhat a támogatókhoz!

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük