Aktuál, Aukció
Hozzászólok

“A nemzetközi trendnek megfelelően terjeszkedünk az internet irányába” | Forma Boutique – Első online aukció

A Forma Boutique 2019. május 04–11 között rendezi első online árverését az AXIOART weboldalán. A aukción enteriőrökre, bútorokra és dizájntárgyakra licitálhatnak az érdeklődők. Az aukciós esemény apropóján Madarász Magdolnával beszélgettünk.

Miért döntöttetek az online aukció mellett?

Az online aukció mellett kíváncsiságból döntöttünk, illetve a nemzetközi trendnek megfelelően terjeszkedünk az internet irányába.

Hogyan választottátok ki az aukcióra a tárgycsoportokat?

Az aukcióra kiválasztott tételekkel üzletünk kínálatának egy metszetét szerettük volna megmutatni. Mindazt a széles tárgykört ami a lakberendezéshez és az élettér berendezéséhez járul hozzá. 

Melyek a kedvenc tételeid ebből az anyagból?

Aktuálisan kedvenc tételeim a Fledermaus chair, a japán nők kézimunka és Percz János bronz falidísze. A szék egy rendkívül neves, elismert bútortervező munkája, a japán nőkben az egzotikum és a hagyományos népművészet összeforrása látható az art deco időszakában, a Percz falidísz pedig gyönyörűen reprezentálja a háború utáni színvonalas iparművészet formavilágát. 

FLEDERMAUS CHAIR – JOSEF HOFFMANN

A Forma Boutique a 20. század képzőművészeti és iparművészeti alkotásaival foglalkozó lakberendezési üzlet, amely rendkívül nagy hangsúlyt fektet az élettéren belüli enteriőrök és hangulat kialakítására. Minden ami a környezetünkben van kifejez minket sőt, hatással van ránk. Egy alkotás minél egyedibb és minél színvonalasabb, annál intenzívebb hatást gyakorol, annál kifejezőbb. 

JAPÁN NŐK – KÉZIMUNKA FALIKÉP
PERCZ JÁNOS BRONZ IPARMŰVÉSZETI FALIDÍSZ

“Nem szorítkozunk stílusokra vagy időszakokra. A Forma Boutique kínálatában az antik bronz szobor, a mid-century modern légies bútorai és az absztrakt faliszőnyeg mind egy célt, a harmonikus tér kialakítását és az ebben lelt örömünket szolgálják. 
Foglalkozunk lakberendezési és stílus tanácsadással, akár egy órában, akár részletekbe menően. 
A Forma Boutique tartalmas, fantázia dús lakberendezést kínál és színvonalas műtárgyakkal, lámpákkal, szellemes  berendezési tárgyakkal valamint design és régi bútorokkal várja látogatóit és vásárlóit.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük