Aktuál, Aukció
1 hozzászólás

“A nemzetközi trendnek megfelelően terjeszkedünk az internet irányába” | Forma Boutique – Első online aukció

A Forma Boutique 2019. május 04–11 között rendezi első online árverését az AXIOART weboldalán. A aukción enteriőrökre, bútorokra és dizájntárgyakra licitálhatnak az érdeklődők. Az aukciós esemény apropóján Madarász Magdolnával beszélgettünk.

Miért döntöttetek az online aukció mellett?

Az online aukció mellett kíváncsiságból döntöttünk, illetve a nemzetközi trendnek megfelelően terjeszkedünk az internet irányába.

Hogyan választottátok ki az aukcióra a tárgycsoportokat?

Az aukcióra kiválasztott tételekkel üzletünk kínálatának egy metszetét szerettük volna megmutatni. Mindazt a széles tárgykört ami a lakberendezéshez és az élettér berendezéséhez járul hozzá. 

Melyek a kedvenc tételeid ebből az anyagból?

Aktuálisan kedvenc tételeim a Fledermaus chair, a japán nők kézimunka és Percz János bronz falidísze. A szék egy rendkívül neves, elismert bútortervező munkája, a japán nőkben az egzotikum és a hagyományos népművészet összeforrása látható az art deco időszakában, a Percz falidísz pedig gyönyörűen reprezentálja a háború utáni színvonalas iparművészet formavilágát. 

FLEDERMAUS CHAIR – JOSEF HOFFMANN

A Forma Boutique a 20. század képzőművészeti és iparművészeti alkotásaival foglalkozó lakberendezési üzlet, amely rendkívül nagy hangsúlyt fektet az élettéren belüli enteriőrök és hangulat kialakítására. Minden ami a környezetünkben van kifejez minket sőt, hatással van ránk. Egy alkotás minél egyedibb és minél színvonalasabb, annál intenzívebb hatást gyakorol, annál kifejezőbb. 

JAPÁN NŐK – KÉZIMUNKA FALIKÉP
PERCZ JÁNOS BRONZ IPARMŰVÉSZETI FALIDÍSZ

“Nem szorítkozunk stílusokra vagy időszakokra. A Forma Boutique kínálatában az antik bronz szobor, a mid-century modern légies bútorai és az absztrakt faliszőnyeg mind egy célt, a harmonikus tér kialakítását és az ebben lelt örömünket szolgálják. 
Foglalkozunk lakberendezési és stílus tanácsadással, akár egy órában, akár részletekbe menően. 
A Forma Boutique tartalmas, fantázia dús lakberendezést kínál és színvonalas műtárgyakkal, lámpákkal, szellemes  berendezési tárgyakkal valamint design és régi bútorokkal várja látogatóit és vásárlóit.”

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük