Aktuál, Aukció

Licitjével egy nemes célt támogathat

Az alapítvány létrehozása még fiam, Lázár Bence álma volt. Bencénél 2015. szeptember elején Akud Lymphoid Leukémiát diagnosztizáltak a Dél-Pesti Centrum Kórházban Budapesten. Betegségével vívott emberfeletti küzdelmének két és féléve alatt látta, hogy családok élete törik ketté, anyagilag és lelkileg is a kilátástalanság szélére sodródnak. Elhatározta, hogy amikor meggyógyul segíteni fog az ezzel a betegséggel küzdőknek, de 2018. február 22-én egy vírusfertőzés miatt elveszítettük Őt. Óriási űrt hagyott maga után, szívünk, lelkünk összetört.

Családunk kötelességének érezte, hogy Bence álmát megvalósítsa, ezért 2018. decemberében létrehoztuk a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítványt. Legfontosabb feladatunk a leukémiával és vérképzőszervi betegséggel küzdő, Magyarországon élő gyermek és felnőtt betegek  segítése. Emellett fontos célkitűzésünk a Bencét ápoló Dél-Pesti Centrumkórház Hematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztály működésének támogatása.

Bence emlékére minden év végén Kecskeméten a Messzi István Sportcsarnokban egy focigálát rendezünk, mellyel méltó emléket állítunk fiúnknak. Ez a nap a futballról, az emberi barátságokról, a szeretetről és az emlékekről szól. A gála teljes bevétele az alapítvány bankszámlájára kerül. Az elmúlt időszakban több millió forinttal tudtuk támogatni a betegeket és a kórházat. Alapítványunk létrehozása sok jó embert megérintett és ajándékba kapunk sportolóktól mezeket, civil emberektől különböző ajándékokat, melyeket licitre bocsájtunk.

Jótékonysági felajánlás – Egyedi FC Barcelona mez.
Kikiáltási ár: 100 000 Ft

Így kaptuk meg Nagy Lászlótól, a világ legjobb kézilabdásától az FC Barcelona mezt, melyet a csapat a 2019/2020-as szezonban viselt. Legnagyobb értékként megtalálható rajta a hatszoros aranylabdás Lionel Messi aláírása és többek között Busquets, Piqué, Jordi Alba, Griezmann, Luis Suarez, Umtiti, Sergi Roberto, Dembele, Rakitic, Vidal, Arthur és Semedo szignója is. A Barcelona Bence imádott csapata volt, ezért is bír óriási jelentőséggel ez az ajándék. Sport TV-s szakértői karrierje alatt óriási beleéléssel tudott kedvenc csapatáról beszélni.

Az AXIOART segítségével most aukcióra szeretnénk bocsátan legféltettebb kincsünket, melynek bevételéből a leukémiás betegeket kívánjuk támogatni. Sajnos hetente több kérelem érkezik alapítványunkhoz, egyre több segítségre van szükség fél steril körülmények kialakításához, gyógyszerek, utazási költségek támogatásához.

Hálásan köszönjük ezt a lehetőséget az AXIOART fantasztikus csapatának !

Ha valaki szeretné a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány tevékenységét támogatni és ezzel Bence álmát megvalósítani, akkor megteheti az 51700117-15004615 Fókusz Takarék Banknál vezetett számlánkra való utalással. Ettől az évtől már megkaphatjuk a befizetett adók 1 %-át is, melynél alapítványunk adószámát kell feltüntetni, mely a következő: 19100971-1-03

Minden segítséget nagyon köszönünk!

Bence Édesanyja