Aktuál, Aukció, Bemutatkozás, Portré

Hidvégi Béla Alapítványa bemutatja: Árverés a Vadvédelemért 2024

Fő hitvallásom, hogy ott, ahol nincs szabályozott körülmények között zajló vadászat, nem tartható fenn hosszú távon a vadállomány.” – Hidvégi Béla

Hidvégi Béla neve mára összefonódott nemcsak a vadászattal, a vadvédelemmel, hanem az oktatással és a következő generáció nevelésével is a természet és a vad szeretetére, tiszteletére. Ez a felfogás modern, felgyorsult világunkban kiemelten fontos. Ne csak beszéljünk az ökoszisztémánk megmentéséről, hanem tegyünk is érte! Törekvéseit számos nemzetközi és hazai elismerés jutalmazza, köztük a nemrég elnyert Weatherby-díj. Béla szemében mégis a legfontosabb, hogy egyre többen érdeklődnek munkássága, életműve iránt és szeretnék kivenni a részüket földünk vadállományának megőrzéséből.

Erre biztosít ismét lehetőséget Vadvédelmi Árverésünk, ami a 30. Jubileumi FeHoVa-n, 2024.02.10-én szombaton, 16:00-kor a nagyszínpadon kerül megrendezésre, Stohl András vadásztársunk vezetésével, az online térben pedig az Axioart segítségével!

Weidinger: Oroszlánfej szobor

Az alábbi linken már adható vételi megbízás:

https://www.axioart.com/aukcio/2024-02-10/hidvegi-alapitvany-2024-jotekonysagi-aukcio/teljes-katalogus

cím:


Hidvégi Alapítvány 2024 Jótékonysági Aukció – FeHova 30. Jubileum

aukció időpontja:

2024. 02. 10. szombat 16:00 – 2024. 02. 10. szombat 19:00

aukció helyszíne:

HUNGEXPO “A” Pavilon Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ | H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.

a Hidvégi Béla Vadásztrófea Alapítvány standján

kiállítás ideje: 2024.02.08 – 02.11-ig, a FeHoVa nyitvatartási idejében

egyéb információ:

Amennyiben licitálni kíván az élő közvetítésen, úgy jelentkezését 2024. február 9. (péntek) 16 óráig tudja leadni! Amennyiben nem jelentkezik licitálóként, csak vendégként követheti az árverés menetét.

A jelentkezés menetéről ITT tájékozódhat!

Figyelem! A jelentkezők telefonszámát ellenőrizzük (a telefonszámra kiküldött sms-el vagy hívással), így kérjük, hogy a saját oldal/személyes és fiókbeállítások menüpontban ellenőrizze telefonszámának helyességét!
Legkésőbb az árverés napján, minden licitálónak tájékoztató dokumentumot küldünk e-mailben az élő közvetítés felületünk használatáról.

Idén a Béla vadászéletéhez kapcsolódó tárgyakon kívül barátainak köszönhetően hazai és nemzetközi vadászatok is kalapács alá kerülnek!

www.bhidvegi.hu