Aukció
Hozzászólok

Ön is segíthet! – Jótékonysági borárverés

Ismét összefog a Budapest Borfesztivál, a borász szakma és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, hogy bebizonyítsuk, közös feladatunk a rászorulók segítése! Idén már 19. alkalommal szervezzük meg -a borászok nagylelkű felajánlásainak köszönhetően- Jótékonysági Borárverésünket, így segítve a Máltai Szeretetszolgálat munkáját, évről-évre több millió forinttal.

Idén szeretnénk még nagyobbat álmodni, amihez viszont már az Ön segítségére is szükségünk van.

Csatlakozzon a Budapest Borfesztivál Jótékonysági Borárverését megelőző kampányhoz, és segítse Ön is, akár csak néhány ezer forinttal a Szeretetszolgálat idei célkitűzését: a súlyos fogyatékossággal élők gödi otthonának felújítását.

„A gödi Topház nevű intézményben kétszáz, a fogyatékosság súlyával megterhelt ember éli mindennapjait. A legtöbben hosszú időt töltenek az intézmény falai között. Vannak gyermekek, akik a kórtermekben nőnek fel. Vannak fiatalok, akik jószerivel nem ismerik a kinti világot. Vannak, akik már évtizedek óta élnek idebent. Családjukat valójában az őket ellátó nővérek és sorstársaik alkotják. Életük minden fontos eseménye a kerítésen belül zajlik. Az intézményt néhány hete átvette a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, mely lelkiismereti kérdésként tekint az önmagukról gondoskodni képtelen, kiszolgáltatott emberekre.  Segítsünk együtt nekik, teremtsünk közösen otthont számukra az intézmény falai között!” – Kozma Imre atya, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, alapító elnöke

A felajánlás menete

1. Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot!

2. A felajánlott összeget utalja el az alábbi bankszámlaszámra:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat
11784009-20202091
OTP Bank Nyrt.

3. A felajánlásokat szeptember 3. éjfélig várjuk!

Megháláljuk a segítségét!

A felajánlók nagylelkű segítségét a Budapest Borfesztivál és a Máltai Szeretetszolgálat az alábbi módon hálálja meg:

  • legalább 10.000 forint támogatás esetén megajándékozzuk egy napi belépőjeggyel a szeptember 6-9. között rendezett Budapest Borfesztiválra,
  • legalább 20.000 forint támogatás esetén a napi belépőjegy mellé megajándékozzuk egy palack Máltai János-áldás borával (2014) *,
  • legalább 50.000 forintot meghaladó támogatását a napi Borfesztivál belépőjegy mellett egy palack Máltai 5 puttonyos Tokaji Aszúval (1989) ** is megháláljuk.

*János-áldás (2014): a Bene Pincészet Bodrogkeresztúron készült Tokaji János-áldás édes fehér borát Keresztelő Szent János napján bontják ki. A hagyomány szerint a János-bor távol tartja a rossz szellemeket, megvéd a villámlástól, növeli a szépséget, az egészséget és előmozdítja a jó házasságot. A János-áldás a vendég és a házigazda közös itala a hazaindulás előtt.

**5 puttonyos Tokaji Aszú (1989): az 1989-es 5 puttonyos Tokaji aszú egyidős a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal. A máltai szervezet az alapításának tizedik évfordulóján vásárolta meg az azóta is az egyik legkiválóbb évjáratnak számító bort a Bene Pincészettől. Az 1989-es tokaji bor nemcsak a szervezet evangéliumi küldetésére utal, de kifejezi a Szeretetszolgálat szándékát, hogy a borhoz hasonlóan egyre jobbá és tartalmasabbá váljon az évek múlásával. Miután a máltai szervezet megvásárolta a tételt a pincészettől, a bor a VinAgora Botrytis Borverseny aranyérmese lett.

Köszönjük szépen!

A Jótékonysági Borárverést élőben közvetíti az AXIOART, licitáljon online, kényelmesen a fotelből az AXIOART LIVE szolgáltatása segítségével!
Az árverés katalógusa hamarosan elérhető itt. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük