Aktuál, Aukció, Design, Műtárgypiac

Karácsonyra ékszert?

Azt már a tavaszi BÁV Art árverésen is megtapasztalhattuk, hogy az ékszerek értékálló és dekoratív jellegükből adódóan továbbra is kelendőek. Összesen 57,5 millió forintot fizettek egy 10 karátos briliánsfüggőért a BÁV ART aukcióján.

A korábbi ékszerrekordot egy nyolckarátos briliánsgyűrű tartotta, amelyet tavaly karácsonykor 43 millió forintért értékesítettek. Népszerűek voltak továbbá a nagy karátszámú briliánsokkal ékített gyűrűk, amelyek nemcsak a házasulandók, de a befektetők kedvencei is. Ez nem volt másképp a decemberi ezüst-ékszer árveréseken sem, a sokszor magas kikiáltási árak ellenére.

Szoliter briliáns gyűrű
 
Türkiz melltű

Az Online Art Galéria történetének első ékszer árverését tartja oldalunkon december 7-18 között, melyről a galéria így fogalmazott:

Az Online Art Galéria ékszer árverésén összegyűjtött árverési kollekció egyszerre kínálja a befektetésre alkalmas több millió forintos értékű színes drágakő vagy brill ékítésű egyedi ékszereket és a néhány tízezer forintos alkalmi bizsutériát licitálásra.

A gyémánt mindig örök érték, és olyan nemzetközi műtárgypiaci műtárgytípus, amelynek értéke azonos a világ minden pontján. Nagy értékű ékszereinket a szépség és gyönyörködtetés mellett ajánljuk tezaurálási célokra elsősorban a befektetői réteget és az alternatív megtakarítási formákat kereső műtárgypiaci szereplők számára. Az árverési anyag összeállításánál szakértő csapatunk törekedett arra, hogy a minőségi tartalommal bíró ékszerek mellett az árverési anyagban mindenki találjon számára megfelelő értéksávban tételeket. A néhány tízezer forintos tételek a karácsonyi ajándékozás biztos darabjai lehetnek.

Fehérarany ékszergarnitúra
Zafír fülbevalópár
Smaragd ékszergarnitúra
 

Az árverési anyag különlegessége egy ritka bizsutéria gyűjtemény, amely a kedvező kikiáltási ár mellett gazdag forma és színkészletével idézi meg a műfaj egyik legfontosabb tulajdonságát, a gyönyörködtetést. Minden aukcióra kerülő tételünket igazságügyi szakértő bevonásával és szakmai garanciájával kínáljuk megvételre.

Az aukció tételeire december 18. este 20:00-ig adhatják le licitjeiket oldalunkon az alábbi linken:

https://axioart.com/aukcio/2022-12-18/i-ekszer-aukcio-oag/teljes-katalogus