The MNU Story | Ateliers Pro Arts / A.P.A. Galéria

2018-06-07 - 2018-07-10 Összes nap
Ateliers Pro Arts / A.P.A. Galéria
Phone:+36 30 350 77 99
Address: 1085 Budapest, Horánszky u. 5.
Kiállítás, pop-up galéria és workshop

Kiállító művészek / Artists:

Csiszér Zsuzsi, Szabó Ágnes, Verebics Ágnes, Szűcs Zoltán, Németh Zoltán

Németh Zoltán / MNU, Salgótarján szürke és romos utcáiról indult 1996-ban, mint másodgenerációs graffiti művész. A kezdeti évek láthatóan – egészen máig – végig kísérték munkásságát. Az alkalmazott grafika világába 2001-ben csöppent bele, amikor Budapestre költözött. Illusztrációk, rendezvények, arculatok tervezésével kezdett foglalkozni, ami határozott lökést adott, hogy átléphesse a graffiti korlátait és egy igazán sokoldalú képzőművész is válhasson belőle, anélkül, hogy a gyökereit hátra hagyná.

Jellegzetes stílusának fejlődésével egyidejűleg, munkái egyre nagyobb elismerést nyertek mind művész, mind üzleti körökben. Ha egy szóval kellene jellemezni munkásságát, azt mondanánk: kiegyensúlyozottság. Ha kettővel: tökéletes kiegyensúlyozottság. MNU mindig megtalálja a módját, hogyan lehet az ügyfél/projekt igényeit tökéletes egyensúlyba hozni a saját, kreatív önkifejezési igényével. Állítása szerint ennek oka, hogy “minden inspiráció”.  “Legyen szó egy zenei fesztivál plakátjáról, képzőművészeti projektről vagy szabadkézi rajzról, mindenhol a kihívást látom. Nyitott vagyok, különböző anyagokkal és technikákkal kísérletezem, hogy mindig valami új FLOW-t hozzak a házba!”

Forrás: artportal.hu

Műtárgypiaci hírek, trendek, szenzációk

cristiano ronaldo instagram web views messi instagram web views justin bieber instagram web views rihanna mbmbam Donald Trump